Analytakis TV

Watch live streaming video from Analytakis at livestream.com
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων Αναλυσεις

Τρίτη 5 Ιουνίου 2007

ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΕΛΟΣ







Επειδη καποιοι ειπαν πως παμε σε διορθωση να πω την δικη μου χαζη γνωμη. Εδω εχουμε να κανουμε με καποιους που θεωρουν οτι τρωμε ακομα κουτοχορτο. Καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν στο μαγαζι τους. ( Νομιζουν οτι ετσι θα κανουν) Λοιπον το κουτοχορτο το φαγαμε και το χωνεψαμε καιρος να δωσουμε και σε σας. Και εχω πολυ περισευμα. Παμε να δουμε τι κανουν οι διαφοροι πονηροι. Πιο πανω σας παραθετω σχετικα διαγραμματα.


Παμε λοιπον για ΓΔ. Εδω εχουμε μια γραμμη τασης ( c ) που μας παει περιπου στις 4.870 μοναδες. Επισης εχουμε βαση της τελευταιας κινησης ( 11/5 - σημερα ) ενα ποσοστο fibonacci που καταληγει για μεν το ενδοσυνεδριακο στις 4.870 μοναδες ( F ENDOSINEDRIAKO ) και κλεισημο 4.882 μοναδες περιπου ( F KLISIMO ). Αν λοιπον λαβουμε αυτα υπ οψιν τοτε εκει παμε αυριο, πραγμα που πιστευω. ΑΝ ομω; καποιοι πονηροι δινουν την εντιπωση οτι παμε στην γραμμη Α 1 καλα θα κανετε να το σκεφτητε πολυ καλα διοτι. α) Το σημειο αυτο θα ισχυε αν το κυμμα εληγε στα τελευταια ψηλα 4.979 πραγμα που αν συνεβαινε θα μας πηγαινε ισως και πιο κατω απο την γραμμη Α 1 . Αν παμε κατω απο εκει συμβαινουν 2 βασικα πραγματα.Το γεγονος οτι γυριζουν οι δεικτες και δεν νοειτε 5ο κυμμα με διαγραμμα πλαγιο εστω, αλλα με μορφη πιο καθετη απο τα προυγουμενα κυμματα. Παλι να πω πως 2 κολλητες διορθωσεις μεσα σε 2 μηνες δεν εχουν γινει μεχρι σημερα. Τωρα θα γινουν? Και αν ναι ποτε και ποσο καθετα θα πρεπει να πηγαινουμε ωστε και οι δεικτες να γυρισουν και διαγραμμα πιο καθετο να υπαρχει. ( 5ο κυμμα ). Επισης αν κατεβει και αυριο μια σειρα δεικτων θα πιασει << πατο >>. Για να μην πουμε οτι θα ειναι και η 3η καθοδικη μερα και μαλιστα με ποσοστα. Διαλεγετε και κανετε.


Παμε τωρα σε 2 μετοχες που σας ειπα πιο πριν. ΛΑΝΝΕΤ. Στην 1η ανοδικη κινηση ειδαμε μια διορθωση λιγο κατω απο 61% Στη κινηση που ακολουθησε βρισκομαστε σε μια ιδια κατασταση. Αν λοιπον δεν κανει ανοδικη αυριο τα επιπεδα που παιζονται μεσα στην συνεδριαση ειναι 0,83 - 0,89. Δεν συζητω για την συνεχεια βεβαια.
* Αν δηλαδη παει μεχρι 0,89 περιμενουμε. Με 0,90 εχουμε ανοδικη κινηση.
ΙΜΑΚΟ Τα ιδια ισχυουν και εδω. 2,09 - 2,24 ενδοσυνεδριακα.
.
.
.
Oi χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου