Analytakis TV

Watch live streaming video from Analytakis at livestream.com
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων Αναλυσεις

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2006

Καλή τύχη!!!

Με θέληση κι υπομονή γα....ς και το μερμήγκι


H αρχη ειναι το ημισυ του παντος. Ας κανουμε λοιπον και μεις μια καλη αρχη που σκοπο εχει να βοηθησει να ξεκαθαρισει ενα τοπιο που καποιοι εντεχνως θελουν να το παρουσιαζουν θολο και συννεφιασμενο. Το αυριο θα βρεχει και αν δεν βρεχει θα χιονισει και αν δεν χιονισει θα εχει ηλιο δεν θα εχει θεση εδω. Η γνωμη θα ειναι ξεκαθαρη χωρις υπεκφυγες και γνωστους αγνωστους.
Να ξεκαθαρισω πως οτι διαβαζετε βασιζεται μονο στην τεχνικη αναλυση και πουθενα αλλου.Επισης να γνωριζετε πως στην τεχνικη αναλυση υπαρχει και ενα περιθωριο σφαλματος της ταξεως του 3%.
Ξεκινημα λοιπον με τον γενικο δεικτη και στην πορεια θα υπαρξει και αναλυση σε μετοχες.
Κλεισιμο του ΓΔ στις 4211,84 μοναδες.Αν προσεξετε στο σχεδιαγραμμα διπλα θα δειτε μια γραμμη που ενωνει 3 σημεια. Αυτη αρχιζει απο τις 17 /7/2006 ενωνει την 6/10/2006 και υπολειπεται απο το 3o σημειο 12 περιπου μοναδες. Αυτη ειναι και η μεγαλυτερη πτωση που μπορει να γραψει ο ΓΔ. δηλαδη 0,30% ακραιο χαμηλο. Αυτο θα ειναι το 3ο σημειο της γραμμης. Φυσικα εννοειται οτι η θεση μου ειναι ανοδικη μεχρι του να κλεισει το γκαπ ( διαφορα κλεισιματος 4269,85 με 4244,15 ). Θα σας πω μετα για την συνεχεια.
Αρα ανοδος με κλεισιμο πανω απο τις 4297 μοναδες. Βεβαια αυτο μπορει να μην γινει αυριο αλλα αυτα ειναι τα επιπεδα που εχω για τωρα. Να εχετε επισης υπ οψιν οτι διασπαση του 4200 καθοδικα μας παει στις 4150 μοναδες.
Να εξηγησω για μια ακομα φορα οτι αυτα ειναι αποτελεσματα τεχνικης αναλυσης και οχι θεμελιωδων στοιχειων οπως αρεσκονται καποιοι να λενε (πχ αποτελεσματα τραπεζων κλπ) διοτι αν αυτα ισχυουν με το δικο μου μυαλο θα ειμασταν τωρα στις 2500 μοναδες. και επειδη καποιοι θα μου πουν <<δεν ξερεις τι σου γινεται, οι τραπεζες που μπλα μπλα μπλα>> να μου πουν τι θα κανουν οι τραπεζες, αν αυριο ολοι οι καταθετες επερναν τις καταθεσεις τους. Αυτα για τους ειδικους.
Απο δω θα προσπαθησω να εξηγησω επισης γιατι υπαρχει αυτη η πορεια του δεικτη καθως και τον τροπο που παιζουν οι μετοχες. Αυτα προς το παρον.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου